Конституційний проект М. Грушевського з 1905 р. - Приймак, Т. (Український історичний журнал, 1991)
Основну увагу приділено політичним поглядам М.С. Грушевського на державний устрій Російської імперії, висвітлено ряд важливих проблем, пов'язаних з його конституційним проектом 1905 р. Основное внимание уделено политическим взглядам М.С. Грушевского на государственное устройство Российской империи, освещен ряд важных проблем, связанных с его конституционным проектом 1905 г.