Сторінки політичної біографії М. В. Підгорного - Савельєв, В.Л. (Український історичний журнал, 1991)
Вперше зроблено спробу розкрити основні етапи політичної біографії М.В. Підгорного, зміст його діяльності на посаді першого секретаря ЦК Компартії України. Впервые предпринята попытка раскрыть основные этапы политической биографии Н.В. Подгорного, содержание его деятельности на посту первого секретаря ЦК Компартии Украины.