Оптимізація взаємодії промислових підприємств з інститутами інноваційної інфраструктури - Гейєр, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті розглянуто основні проблеми взаємодії промислових підприємств з інститутами інноваційної інфраструктури в Україні та запропоновано деякі заходи по їх вирішенню. В статье рассмотрены основные проблемы взаимодействия промышленных предприятий с институтами инновационной инфраструктуры в Украине и предложены некоторые меры по их разрешению. In this article the main problems of interaction of industrial enterprises with institutions of innovative infrastructure in Ukraine and certain ways for their solving are proposed.