Нестор Махно: звивисті стежки політичного авантюриста(Закінчення) - Волковинський, В.М. (Український історичний журнал, 1990)
Йдеться про перебування Махна в Румунії та Польщі, вимоги радянських властей про видачу його як карного злочинця, судовий процес над "батьком" у Варшаві наприкінці 1923 р. Розповідається про останні роки життя Махна в Парижі.