Територіально сфокусований розвиток суб'єктів туристичного бізнесу - Ткаченко, Т.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті обґрунтовуються ключові положення концепції територіально сфокусованого розвитку суб'єктів туристичного бізнесу, в основу якої положено категорію "дестианція". В работе рассматриваются вопросы обоснования ключевых положений концепции территориально сфокусированного развития субъектов туристического бизнеса, в основу которой положено категорию "дестинация".