Політичні аспекти історії громадянської війни на Україні - Гошуляк, І.Л. (Український історичний журнал, 1990)
Дається стислий виклад виступів учасників "круглого столу" на засіданні Вченої ради Інституту політичних досліджень. Дается краткое изложение выступлений участников "круглого стола" на заседании Ученого совета Института политических исследований.