Л.Ф. Болтенкова. Интернационализм в действии - Боєчко, В.Д.; Латун, О.І.; Рубльов, О.С. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на книгу: Болтенкова Л.Ф. Интернационализм в действии. - М.: Мысль, 1988. - 222 с.