Агітаційно-пропагандистська робота більшовиків України у військах іноземних інтервентів (1918-1920 рр.) - Антонюк, О.С. (Український історичний журнал, 1990)
Зроблено спробу висвітлити основні напрями більшовицької пропаганди та агітації серед військ інтервентів на Україні у 1918—1920 рр. Предпринята попытка осветить основные направления большевистской пропаганды в агитации среди войск интервентов на Украине в 1918—1920 гг.