Економічна політика російського уряду в сфері народного споживання напередодні Жовтневої революції - Кругляк, Б.А. (Український історичний журнал, 1990)
Автор грунтовно висвітлює продовольче становище в Росії напередодні Лютневої революції і його погіршення в 1917 р. Автор основательно освещает продовольственное положение в России накануне Февральской революции и его ухудшение в 1917 г.