Компартія України в добу “відлиги” - Кожукало, І.П. (Український історичний журнал, 1990)
Аналізується реформаторська діяльність КПРС і Компартії України в 50-х — на початку 60-х років, спрямована на подолання наслідків сталінізму, та причини її невдач. Анализируется реформаторская деятельность КПСС и КП Украины в 50-х — начале 60-х годов, направленная на преодоление последствий сталинизма, и причины ее неудач.