Л.М. Каганович на Україні(Закінчення) - Шаповал, Ю.І. (Український історичний журнал, 1990)
У цьому розділі розкривається діяльність на Україні у 20-х—30-х рр. одного із сталінських соратників Л.М. Кагановича, а також зміст його роботи на посаді першого секретаря ЦК КП(б)У у березні — грудні 1947 р. В этом разделе раскрывается деятельность на Украине одного из сталинских соратников Л.М. Кагановича, а также содержание его работы на посту первого секретаря ЦК КП(б)У в марте — декабре 1947 г.