Державне регулювання соціально-економічних відносин на селі в умовах непу - Ганжа, О.І. (Український історичний журнал, 1990)
На основі аналізу матеріалів про оренду землі й засобів виробництва, найму робочої сили показані досягнення, помилки і недоліки державного регулювання соціально-економічних відносин на селі в умовах нової економічної політики. На основании анализа материалов об аренде земли и средств производства, найма робочей силы показаны достижения, ошибки и недостатки государственного регулирования социально-экономических отношений на селе в условиях новой экономической политики.