Фашистська шкільна політика на окупованій території України - Ленська, В.В. (Український історичний журнал, 1990)
Розглядається реакційна сутність шкільної політики німецьких окупантів на Україні в роки війни та результати протидії їй корінного населення. Рассматривается реакционная сущность школьной политики немецких оккупантов на Украине в годы войны и результаты противодействия ей коренного населения.