Радикальна партія в Східній Галичині - Кугутяк, М.В. (Український історичний журнал, 1990)
Розглядається процес зародження й розвитку радикального руху у Східній Галичині, створення та перший етап діяльності Української радикальної партії. Рассматривается процесс зарождения и развития радикального движения в Восточной Галиции, создание и первый этап деятельности Украинской радикальной партии.