Перші міжнародні Драгоманівські читання в Інституті філософії АН УРСР - Єкельчик, С. О. (Український історичний журнал, 1991)
11 вересня 1990 р. в Інституті філософії АІІ УРСР відбулися перші міжнародні Драгоманівські читання. Їх організаторами виступили сектор історії філософії на Україні та редакція журналу «Філософська і соціологічна думка».