Ю. А. Мицик, С. М. Плохій, І. С. Стороженко. Як козаки воювали - Ричка, В.М. (Український історичний журнал, 1991)
Рецензія на книгу: Ю. А. Мицик, С. М. Плохій, І. С. Стороженко. Як козаки воювали — Дніпропетровськ: Промінь, 1990. — 302 с.