П.А. Столипін: з життя та державної діяльності - Волковинський, В.М.; Левенець, Ю.А. (Український історичний журнал, 1991)
Досліджується перший період державної діяльності П.А. Столипіна на посаді міністра внутрішніх справ, голови Ради Міністрів, розкривається зміст політичного життя урядової верхівки самодержавної Росії у 1906 р. Исследуется первый период государственной деятельности П.А. Столыпина на посту министра внутренних дел, председателя Совета Министров, раскрывается содержание политической жизни правительственной верхушки самодержавной России в 1906 г.