В. Є. Задорожний. Товарне виробництво і торгівля на західноукраїнських землях - Шульга, I.Г. (Український історичний журнал, 1991)
Рецензія на книгу: В. Є. Задорожний. Товарне виробництво і торгівля на західноукраїнських землях. Львів: "Вища школа", 1989. — 150 с.