Д. Д. Лаппо. Юозас Варейкис - Гошуляк, I.Л. (Український історичний журнал, 1991)
Рецензія на книгу: Гошуляк I. Л. Д. Д. Лаппо. Юозас Варейкис. Воронеж: Центрально-Черноземное книжное издательство. 1980. — 255 с.