Теми дисертацій і монографій (Український історичний журнал, 1989)
22 грудня 1988 р. президія Республіканської Ради по координації науково-дослідної роботи в галузі історії КПРС і партійного будівництва розглянула і схвалила теми дисертацій і монографій.