Захист докторської дисертації А.І. Епштейном - Колодєзєва, С.П. (Український історичний журнал, 1989)
30 грудня 1988 р. на засіданні спеціалізованої ради при Інституті історії АН УРСР відбувся захист дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра іст. наук доцентом кафедри історії КПРС Харківського авіаційного інституту А. І. Епштейном на тему: «Робітничий клас України в роки першої п’ятирічки».