Чергове засідання молодіжного науково-дискусійного центру при Інституті історії АН УРСР - Раллє, І.В. (Український історичний журнал, 1989)
22 грудня 1988 р. відбулося чергове засідання Київського міського молодіжного науково-дискусійного центру при Ін-ті історії АН УРСР. Враховуючи великий інтерес громадськості до проблем пожовтневої історії нашої республіки, п’ята з часу заснування центру дискусія була присвячена темі «Великий Жовтень і громадянська війна на Україні».