Науково-практична конференція, присвячена 70-річчю Роменського краєзнавчого музею - Супруненко, О.Б. (Український історичний журнал, 1991)
22—23 листопада 1990 р. в м. Ромнах Сумської області відбулася науково-практична конференція «Вивчення історичної та культурної спадщини Роменщини: проблеми і перспективи», присвячена 70-річчю Роменського краєзнавчого музею. її організували Роменський краєзнавчий музей, Сумське обласне відділення Українського фонду культури (УФК) за участю Полтавського краєзнавчого музею.