70-річчя утворення Всеукрревкому - Кічий, І.В. (Український історичний журнал, 1990)
Виповнилося 70 років від дня створення Всеукраїнського революційного комітету (Всеукрревкому). Але, незважаючи на те, що до його складу входили видатні діячі більшовицької партії, а він сам відіграв надзвичайно важливу роль в утвердженні Радянської влади в республіці, окремі сторінки діяльності цього надзвичайного органу влади і донині лишаються «білими плямами» нашого революційного минулого.