Зміна якісного складу партії в умовах перебудови - Вароді, В.П. (Український історичний журнал, 1990)
Розглядаються ленінські положення про роль якісного складу партії та їх творче втілення в умовах перебудови. Рассматриваются ленинские положення о роли качественного состава партии их творческое воплощение в условиях перестройки.