Промислова статистика — джерело з історії робітничого класу України 20—30-х років - Бойко, М.К. (Український історичний журнал, 1990)
Автор зробив грунтовний джерелознавчий аналіз опублікованих статистичних матеріалів 20—30-х років, показав особливості методики обробки, групування, обчислення і використання вміщених у них відомостей. Автор сделал солидный источниковедческий анализ опубликованных статистических материалов 20—З0-х годов, показал особенности методики обработки, группирования, исчисления и использования помещенных в них сведений.