Наукова, публіцистична та літературна спадщина Миколи Костомарова: перевидання 1987-1998 рр. (Матеріали до бібліографії) - Пінчук, Ю.; Ясь, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2000)
Інформація про відомі нам перевидання творів Костомарова в 1987-1998 рр. систематизована у поданому нижче бібліографічному переліку. Він укладений за хронологічним принципом з наданням порядкового номера кожній позиції. Всі праці описано de vizu.