Хроніка революційного робітничого руху на Україні (1900—1917) - Костянко, О.П.; Червінський, В.І. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на видання: Хроника революционного рабочего движения на Украине (1900—1917). К.: Наук. думка, 1987.— 375 с.