Історія Волині: З найдавніших часів до наших днів - Калакура, Я.С.; Горбик, В.О. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на видання: Історія Волині: З найдавніших часів до наших днів. [відп. ред. О. Г. Михайлюк]. - Вид-во при Львівському держ. університеті видавничого об'єднання "Вища школа", 1988 - 238 стор.