Вшанування доктора історичних наук, професора П. Л. Варгатюка у зв'язку з його 70-річчям - Гошуляк, І.Л. (Український історичний журнал, 1990)
Нещодавно доктору історичних наук, професору, старшому науковому співробітнику Інституту історії партії при ЦК Компартії України Петру Логвиновичу Варгатюку виповнилося 70 років.