В. О. Щербак. Антифеодальні рухи на Україні напередодні визвольної війни 1648—1654 рр. - Степанков, В.С. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на видання: В. О. Щербак. Антифеодальні рухи на Україні напередодні визвольної війни 1648—1654 рр. К.: Наук, думка, 1989.— 126 с.