Микола Іванович Супруненко: учений, людина (До 90-річчя з дня народження) - Кондуфор, Ю.Ю. (Український історичний журнал, 1990)
Багато років працювала в нашому колективі чудова людина, видатний учений— Микола Іванович Супруненко. І це не перебільшення, пов'язане з пев-ною датою. Ми дуже скупі в оцінці наших товаришів по праці. От уже справді, на своїй батьківщині нема пророків — зауважили мудрі предки.