Революціонер-інтернаціоналіст С. І. Джоров - Гребенник, Г.П.; Вітман, К.М.; Філіпенко, О.М. (Український історичний журнал, 1990)
Публікація присвячена болгарському революціонеру-інтернаціоналісту С. І. Джорову, учаснику революційних подій в Росії. Зокрема висвітлюється його діяльність в Одесі та Красноярську. Показано внесок С. І. Джорова у встановлення та розвиток інтернаціональних зв’язків між Росією та Болгарією. Публикация посвящена болгарскому революционеру-интернационалисту С. И. Джорову, участнику революционных событий в России. В частности освещается его деятельность в Одессе и Красноярске. Показан вклад С. И. Джорова в установление и развитие интернациональных связей между Россией и Болгарией.