До підсумків республіканського конкурсу студентських наукових праць - Дингес, О.А. (Український історичний журнал, 1990)
Підбито підсумки республіканського конкурсу на кращу студентську наукову працю з суспільних, природничих, технічних та гуманітарних наук за розділом «Історичні науки, архівоведення» за 1988/89 рр.