Перспективы обработки информации в искусственных иммунных системах - Вагис, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Обґрунтовується застосування байєсівських індуктивних процедур розпізнавання в розробці штучних імунних систем. Application of Bayesian recognition procedures is grounded in development of the artificial immune systems.