Верба І.В. Олександр Оглоблин: Життя і праця в Україні (До 100-річчя з дня народження) - Ясь, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2002)
Рецензія на книгу: Верба І.В. Олександр Оглоблин: Життя і праця в Україні (До 100-річчя з дня народження) / Відп.ред. П.С.Сохань. К.: НАН України. Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського, 1999. 384 с.