Петренко С.М. Археографічна спадщина Миколи Костомарова - Гончар, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2002)
Рецензія на книгу: Петренко С.М. Археографічна спадщина Миколи Костомарова / Наук. ред. та упор. Ю.А.Пінчук. К.;Полтава: АСМІ, 2000. 192 с.