Ф. Сисин. Між Польщею і Україною: Дилема Адама Киселя. 1600—1653 - Плохій, С.М. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на видання: Frank E. Sysyn. Between Poland and the Ukraine: the dilemma of Adam Kysil, 1600–1653. Cambridge, Massachusetts, 1985. — 406 p. Ф. Сисин. Між Польщею і Україною: дилема Адама Киселя, 1600–1653. Кембридж, Массачусетс, 1985. — 406 с.