Пам'ятні медалі, присвячені подіям Великої Вітчизняної війни - Барштейн, Ю.А. (Український історичний журнал, 1990)
Автор розповідає про деякі настільні пам’ятні медалі, присвячені подіям Великої Вітчизняної війни, радянським воїнам-визволителям, оцінює їхні особливості. Автор рассказывает о некоторых настольных памятных медалях, посвящённых событиям Великой Отечественной войны и советским воинам-освободителям, оценивает их особенности.