Там, де друкувалася праця Ілліча - Дудко, І.П. (Український історичний журнал, 1990)
Відомо, що чи не найпершою перевиданою на Україні працею В. І. Леніна була «Що таке "друзі народу" і як вони воюють проти соціал-демократів». Вона була надрукована в 1894 р. у с. Комарівка Борзнянського району Чернігівської області приїжджим студентом Петербурзького університету К. Минятовим та його дружиною Н. Ягодовською. Тираж цієї статті становив 100 примірників.