Д. М. Бантиш-Каменський - Кравченко, В.В. (Український історичний журнал, 1990)
У даній статті по-новому оцінюється місце видатного історика Д. М. Бантиша- Каменського у вітчизняній історіографії, історико-культурне значення його наукової спадщини. В данной статье по-новому оценивается место выдающегося историка Д. Н. Бантыша-Каменского в отечественной историографии, историко-культурное значение его научного наследия.