Мемуари про діяльність В. І. Леніна в листопаді 1917 р. - Тараник, В.П. (Український історичний журнал, 1990)
Зроблено спробу узагальнення спогадів про життя та діяльність В. І. Леніна в період Жовтневої революції. Предпринята попытка обобщения воспоминаний о жизни и деятельности В. И. Ленина в период Октябрьской революции.