Вшанування доктора іст. наук, професора О. Г. Михайлюка у зв'язку з його 70-річчям - Сміян, П.К.; Кічий, І.В.; Пришляк, В.В. (Український історичний журнал, 1990)
15 березня 1990 р. на засіданні вченої ради Луцького педагогічного інституту ім. Лесі Українки відбулося вшанування доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника вищої школи УРСР, зав. кафедрою історії СРСР і УРСР Олексія Григоровича Михайлюка з нагоди 70-річчя від дня його народження.