«Круглий стіл» на історичному факультеті Кіровоградського педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна - Брайченко, О.Д. (Український історичний журнал, 1990)
15 грудня 1989 р. в Кіровограді відбулося засідання «круглого столу» за участю заст. головного редактора «Українського історичного журналу», канд. іст. наук В. М. Рички, викладачів та студентів історичного факультету педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна.