Установча конференція Житомирського науково-краєзнавчого товариства дослідників Волині - Скляренко, Є.М. (Український історичний журнал, 1990)
У січні ц. р. відбулася установча конференція Житомирського науково-краєзнавчого товариства дослідників Волині. В ній взяли участь понад 70 краєзнавців області — викладачі вузів, технікумів, шкіл, працівники наукових та творчих установ, бібліотек, архівів, музеїв.