Я. Качмарчик. Богдан Хмельницький - Макарчук, С.А. (Український історичний журнал, 1990)
Рецензія на видання: Kaczmarczyk Janusz. Bohdan Chmielnicki. Wrocław — Warszawa — Kraków — Gdańsk — Łódź, 1988. — 267 s.