До історії міжнаціональних процесів на Україні (Український історичний журнал, 1990)
Редколегія журналу спільно з партійним архівом Інституту історії партії при ЦК Компартії України й Центральним державним архівом Жовтневої революції, вищих органів державної влади та органів державного управління УРСР розпочинає публікацію найбільш цікавих документів з фондів ЦК Компартії України, Верховної Ради УРСР (до 1936 р.— ВУЦВК), Ради Міністрів УРСР (до 1946 р.— Раднарком України), інших документальних зібрань.