Студентські наукові товариства на Україні в дожовтневий період - Степанович, Є.П. (Український історичний журнал, 1990)
Порушуються маловивчені питання створення та діяльності перших студентських наукових товариств у вищих спеціальних навчальних закладах України у дожовтневий період. Освещаются малоизученные вопросы создания и деятельности первых студенческих научных обществ в высших учебных заведениях Украины в дооктябрьский период.