Глибинні процеси інтелектуалізації підприємств, збереження людських ресурсів у кризових умовах - Собко, О.; Мариняк, А.; Бойчик, І. (Економіка промисловості, 2025)
Рецензія на монографії: Інтелектуалізація підприємств : концептуальні підходи та механізми стимулювання / Н. Ю. Брюховецька, І. П. Булєєв та ін.; НАН України, Ін-т економіки пром-сті. Київ, 2022. 424 с.; Управління підприємствами в умовах цифровізації: виклики та механізми трансформацій / Н. Ю. Брюховецька, І. П. Булєєв, Ю. С. Залознова та ін. ; НАН України, Ін-т економіки пром-сті. Київ, 2024. 302 с.