Вчені Інституту історії АН УРСР у Київському педінституті - Кіку, І.О. (Український історичний журнал, 1990)
До всесоюзного Дня науки, що відзначався 15 квітня, було приурочено зустріч співробітників відділу феодалізму Інституту історії АН УРСР із студентами історичного факультету Київського державного педагогічного інституту ім. О. М. Горького, яка відбулася 11 квітня.